The Collector B&B

Aanbevolen door Lonely Planet en anderen

The Collector Bed and Breakfast in Amsterdam

The Collector B&B ligt net achter het Concertgebouw en het Museumplein. Ruime kamers in bijzondere stijlen en van alle gemakken voorzien. Aanbevolen door Lonely Planet.

Comfortabel slapen tussen de verzamelingen

De kamers, gedecoreerd met verschillende verzamelingen, zijn ruim en hebben elk een eigen badkamer met douche. Er is een gastenkeuken met een rijkgevulde koelkast voor het ontbijt, op het moment dat u dat wilt. Gratis WiFi, een gastencomputer, Nespresso koffiemachine, flatscreen TV, badjassen, was service op verzoek en nog veel meer...

Amsterdam Zuid, het Museumkwartier

The Collector ligt op maar een paar minuten lopen van het Concertgebouw en de grote musea van Amsterdam: Het Rijksmuseum, het Van Gogh en Het Stedelijk. De grachtengordel is ook binnen loopafstand of een paar stops met de tram. 

De buurt dateert uit de late 19de en begin 20ste eeuw en wordt nu beschouwd als één van de beste buurten in Amsterdam. Het is er goed toeven na een drukke dag in de binnenstad. 

Tarieven en reserveren

Tarieven zijn afhankelijk van de dag van de week, het seizoen en duur van het verblijf. Bed and breakfast tarieven starten bij € 110 per nacht op basis van een tweepersoons kamer. De tarieven zijn inclusief het ontbijt.

Vraag naar de speciale tarieven voor last minutes en langere verblijven.